VHM |Rally: Uitdagende businessrally voor ondernemers

Magazines | Vallei Business nr 2 2016

Vierde editie vhm | vallei rally

Uitdagende businessrally

voor ondernemers

“Bij een rally denk je al snel aan een deelnemersveld met klassieke auto’s”, aldus Jan Veldhuizen van vhm | accountants & belastingadviseurs. “Natuurlijk zijn die er ook. Maar het deelnemersveld is heel breed. Met veel verschillende auto’s. Vorig jaar hadden we deelnemers met een Alvis Labro en een Ford Mustang maar ook met een exclusieve Alfa Romeo 6C 2500 Sport Cabriolet.

Enthousiast

Dit jaar is Dennis Hadderingh namens dotXS als medeorganisator betrokken bij de rally. Hadderingh heeft de eerste drie rally’s als deelnemer meegedaan waarvan hij de afgelopen editie ook heeft gewonnen. “Ik heb gelijk enthousiast gereageerd op de vraag van Jan of ik belangstelling had om deze rally mede te organiseren. Eigenlijk was de eerste editie van de vhm | valleirally mij net voor, anders had ik een rally in deze regio willen organiseren.

Volgens Hadderingh belooft het weer een bijzonder evenement te worden. “Het is een rally voor ondernemers. Ondernemers die eens uit de dagelijkse praktijk willen stappen en op pad gaan met het gevoel van de doorgewinterde rallyrijders van weleer. Onbekend terrein verkennen en proberen zo hoog mogelijk te eindigen.”

Netwerken

Natuurlijk kan er ook volop genetwerkt worden. “Maar we doen dat op een informele en leuke manier die origineel is en mensen aanspreekt.” Veldhuizen en Hadderingh organiseren de rally niet alleen. “We maken gebruik van de kennis en ervaring van Classic Events, die dit soort evenementen vaker organiseert."

Hadderingh heeft veel enthousiaste ideëen voor de rally. “We zijn aan het kijken of we een paar vernieuwingen kunnen inbouwen bij deze rally. En we zijn nog bezig met een mooie startlocatie die zeer zeker een link heeft met de rallysport”, aldus Dennis Hadderingh.

Deelname

Deelname aan de vhm | vallei rally is uitsluitend op basis van inschrijving en kent een limiet van 35 equipes. Elke equipe krijgt een startplaats, koffie tijdens de ontvangst, lunch, drankjes tijdens de diverse stops, diner, leuke hebbedingetjes en natuurlijk de unieke rallyschilden. n

Aanmelden kan via de site van www.valleirally.nl of aanvragen via info@valleirally.nl

Woensdag 7 september 2016 organiseren vhm | accountants & belastingadviseurs en dotXS de vierde vhm | vallei rally, de gezellige, uitdagende businessrally voor ondernemers. De rally wordt georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers uit de Vallei-regio en is vooral bedoeld om het netwerken eens op een heel andere manier te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en bijzondere auto’s.

vhm | vallei rally

delen:

Vallei Business nr 2 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by